dimecres, 29 d’octubre del 2014

RECEPTA de CUINA, Formatge macerat en oli d'oliva i herbes provençals



INGREDIENTS:

-         Formatge curat, al gust de cadascú

-         Pebre negre en grà

-         Herbes provençals (les trobaràs al lloc on hi ha les espècies)

-         Oli d’oliva

-         Un pot de vidre amb tapa.



ELABORACIÓ:

-         Tallem el formatge  a daus de 1,5 cm.

-         El posem dins el pot de vidre, omplint fins a dalt

-         Hi afegim una bona quantitat de grans de pebre

-         Hi afegim una bona quantitat d’herbes

-         Tapem el pot i remenem en sec

-         Obrim i omplim amb l’oli fins a cobrir el formatge

-         Tapem, remenem de nou i ho desem a temperatura ambient

-         Ho deixem macerar un mínim de dues setmanes abans de consumir.



CONSELLS:

-         Cal omplir fins a dalt per evitar el màxim d’aire al interior del pot, millor si es vessa una mica d’oli al tapar

-         No ho desis a la nevera, l’oli es solidifica i no es macera correctament

-         Pots provar-ho amb diferents tipus de formatges, varia el gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada