divendres, 31 d’octubre del 2014

RECEPTA DE CUINA, Llenties vermelles


Les llenties vermelles són uns llegums molt corrents al països asiàtics i sobretot a l’Índia. Molt semblants a les llenties pardines, més conegudes nostres, però el seu color és més llampant, entre groc i taronja. Encara que aquest color cridaner es tornarà groc palla després de la cocció. Aquesta varietat és ideal per preparar-la en cremes, purés o sopes; ja que es desfà fàcilment. 



Són una mica més petites, o potser, amb menys carn, però personalment les trobo excel·lents. El seu gust és semblant a les pardines, encara que una mica més fines. Són molt fàcil de coure i no s’han de posar en remull, amb un quart d’hora de cocció en tenen prou. Combinen molt be cuinades amb verdures i herbes aromàtiques. Tenen la peculiaritat de que no tenen pellofa, la qual cosa les converteix en ideals per al consum en aquelles persones que tenen dificultats per digerir els llegums.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada