divendres, 31 d’octubre del 2014

RECEPTA DE CUINA, Pastís de tonyina



Ingredients:
-         tres llesques de pa blanc de motlle
-         tres ous sencers
-         una llauna gran de tonyina
-         200 ml de crema de llet per cuinar
-         100 ml de tomàquet fregit
-         un polsim de sal

Preparació:
-         triturar-ho tot amb la batedora “minipimer”
-         abocar-ho dins un motlle rectangular de silicona (tipus “plum cake”)
-         introduir el motlle dins un altre de més gran, amb un fons d’aigua, per coure-ho a bany maria
-         coure al forn durant tres quarts d’hora, amb el forn ja calent, a cent vuitanta graus, funció dalt i baix alhora.

Presentació:
-         desemmotllar i  posar girat en una safata de servir
-         es pot acompanyar amb tires de pebrot escalivat i amanida verda amb olives negres
-         és un plat per menjar fred

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada