divendres, 31 d’octubre del 2014

RECEPTA DE CUINA, Amanida dolça de poma i mel




INGREDIENTS:



-          Amanida verda variada al gust (enciam, escarola, rúcula, fulla de roure...)

-          Una poma varietat fuji (és més sucosa)

-          Formatge tipus parmesà tallat a làmines molt fines

-          Un grapadet de fruits secs al gust (panses, pinyons, nous..)

-          Oli d’oliva i vinagre de poma (opcional)

-          Mel



EL·LABORACIÓ:



-          Posar els ingredients verds en un plat

-          Amanir al gust amb l’oli i el vinagre de poma

-          Afegir-hi els fruits secs, les làmines de formatge i la poma tallada a daus

-          Fer una espiral pel damunt amb un rajolí de mel.

VARIANT:
Si no t'agrada el formatge tipus parmesa, pots  subtituir-lo per  formatge de cabra tendre o fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada