dilluns, 27 d’octubre del 2014

NEBULITZADOR d'ultrasons per a la guarició


Un aparell que a mi em va molt bé per als problemes respiratoris: bronquitis, tos, constipats... és el nebulitzador d’ultrasons. L’utilitzo quan tinc problemes i també com a prevenció. És un aparell adequat per a la inhalació de líquids i medicaments amb finalitats terapèutiques, on es disposa d’un petit recipient per inserir el líquid que s’inhala. En el meu cas no l’utilitzo per a medicaments, l’utilitzo per a la inhalació d’aigua de mar. Ja fa temps que el vinc emprant i amb resultats molt satisfactoris. Amb aquest aparell el líquid surt nebulitzat i no en forma de vapor; aleshores, el que inhales són micropartícules del líquid amb totes les seves propietats físiques i amb tots els components del líquid original. Això és molt important, ja que en els aparells que utilitzen el sistema d’evaporació es perden, per destil·lació, molts dels elements components del líquid que estan en dissolució.

La talassoteràpia és la ciència que utilitza l’aigua de mar per a la guarició de diversos tipus de malalties. Hi ha metges i clíniques que l’apliquen amb molts bons resultats; encara que en general es considera teràpia alternativa i també hi ha metges que no ho reconeixen com a medicina en si. Penso que cadascú és lliure d‘escollir com vol cuidar-se i guarir-se; i que si hi ha alternativa al medicament millor que millor, i sinó, doncs... sort en tenim, que també hi sigui. Tot i així, sempre cal comptar amb el diagnòstic i assessorament mèdic o del terapeuta qualificat.

L’efecte que aconsegueixo amb aquest aparell és similar a una passejada vora el mar tot respirant la brisa marina. L’aigua que utilitzo en aquest cas és aigua marina ultrafiltrada que compro envasada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada