dimecres, 29 d’octubre del 2014

RECEPTA de CUINA, Amanida calenta de l'hort



INGREDIENTS per a quatre racions:
-         Amanida variada de fulles multicolor: enciam, fulla de roure, escarola, rúcula, col lombarda, api tendre, julivert...  al gust
-         250 grs. de xampinyons tallats a làmines
-         Un grapat de pinyons
-         Un grapat de panses de corint
-         Una pastilla de brou vegetal Bio
-         Un raig d’oli d’oliva.

ELABORACIÓ:
-         En una paella salteja els xampinyons amb l’oli d’oliva i la pastilla de brou (no cal posar sal)
-         Quan ja quasi estiguin, afegeix els pinyons i les panses i acaba-ho de sofregir.
-         Posa l’amanida directament als plats en que la serviràs i aboca pel damunt el sofregit dels xampinyons.
-         Es pot afegir vinagre de modena o salsa vinagreta, al gust.

VARIANTS:
-         Si t’agrada menjar carn, pots substituir els xampinyons per tires de beicon o pernil
-         Es pot abocar el sofregit calent o fred segons ens agradi més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada