INGREDIENTS:
- Formatge curat, al gust de cadascú
- Pebre negre en grà
- Herbes provençals (les trobaràs al lloc on hi ha les espècies)
- Oli d’oliva
- Un pot de vidre amb tapa.
ELABORACIÓ:
- Tallem el formatge a daus de 1,5 cm .
- El posem dins el pot de vidre, omplint fins a dalt
- Hi afegim una bona quantitat de grans de pebre
- Hi afegim una bona quantitat d’herbes
- Tapem el pot i remenem en sec
- Obrim i omplim amb l’oli fins a cobrir el formatge
- Tapem, remenem de nou i ho desem a temperatura ambient
- Ho deixem macerar un mínim de dues setmanes abans de consumir.
CONSELLS:
- Cal omplir fins a dalt per evitar el màxim d’aire al interior del pot, millor si es vessa una mica d’oli al tapar
- No ho desis a la nevera, l’oli es solidifica i no es macera correctament
- Pots provar-ho amb diferents tipus de formatges, varia el gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada