INGREDIENTS per a quatre racions:
- Amanida variada de fulles multicolor: enciam, fulla de roure, escarola, rúcula, col lombarda, api tendre, julivert... al gust
- 250 grs. de xampinyons tallats a làmines
- Un grapat de pinyons
- Un grapat de panses de corint
- Una pastilla de brou vegetal Bio
- Un raig d’oli d’oliva.
ELABORACIÓ:
- En una paella salteja els xampinyons amb l’oli d’oliva i la pastilla de brou (no cal posar sal)
- Quan ja quasi estiguin, afegeix els pinyons i les panses i acaba-ho de sofregir.
- Posa l’amanida directament als plats en que la serviràs i aboca pel damunt el sofregit dels xampinyons.
- Es pot afegir vinagre de modena o salsa vinagreta, al gust.
VARIANTS:
- Si t’agrada menjar carn, pots substituir els xampinyons per tires de beicon o pernil
- Es pot abocar el sofregit calent o fred segons ens agradi més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada